Praktische informatie

Het eerste consult is een intakegesprek,waarna het interview met je wordt gestart. Je ziektegeschiedenis komt aan bod maar ook wat je zoal hebt beleefd in je leven. We bekijken samen waar jouw prioriteiten liggen en naar aanleiding daarvan gaan we samen beslissen welke discipline jou het meest aanspreekt.
Het eerste consult duurt meestal anderhalf uur, eventuele vervolgconsulten duren meestal korter.

Een vervolg consult is een evaluatie consult: wat gaat er naar wens, of blijven er nog wensen over? Dat wordt besproken en dan wordt er zo nodig iets aan de medicatie veranderd. Ik neem uitgebreid de tijd voor je. De emotionele kant is erg belangrijk, en als emotie specialist hecht ik daar erg veel waarde aan. Het doel is immers je sterk en krachtig te laten worden en blijven? Mijn doel is dat je eerst wat meer bij me komt als je de homeopathie kiest, voor ontgifting en versterking van je immuunsysteem en dat dit gaat verminderen naarmate je je beter voelt.

Misschien kies je alleen een cursus, na het intakegesprek, of individueel les. Of je wilt alleen bijgestaan worden in het elimineren van de bijwerkingen van de reguliere behandeling. Het is allemaal mogelijk.

Het telefonisch spreekuur is Di en VR van 18.00-19.00 uur. Tel:0182-584053 OF 527780

Ik verheug mij erop je te mogen begeleiden zo lang je dit nodig vindt. 
       
 

Vitaliteit en Kanker - Jantsje Dekker - Westhaven 54 - 2801 PM Gouda - Tel.: 0182-584053 - e-mail