Links over Kanker en Vitaliteit


www.henkfransen.nl Dit is een arts met 25 jaar ervaring met kankerpatienten.Op stapel staat het realiseren van een Behandelcentrum waar reguliere en alternatieve behandelaars samenwerken:Centrum Diamant.
 
   
www.kanker.nl Per soort kanker kun je hier reguliere info vinden.
   
www.kiesbeter.nl Hier kun je de wachttijden van ziekenhuizen vergelijken.
   
Klassieke Homeopathier info Het belang van een goede geneeskunst
   
www.nfk.nl Een checklist bij het maken van keuzes bij kanker en patientenwijzers.
   
www.borstkanker.nl  
   
www.thermografie-amsterdam.nl Thermografie is een alternatief voor mammografie. Het is veel minder belastend en biedt de mogelijkheid om borstkanker op te sporen zonder straling.
   
www.levenmetkanker.nl  
   
www.mmv.nl Het tijdschrift ”Uitzicht” speciaal voor kankerpatienten.
   
www.medischdossier.org Het blad maakt kritische aantekeningen bij reguliere medische procedures en middelen en geeft belangrijke duideing omtrent neveneffecten. Daarnaast worden alternatieve en complementaire therapieen en middelen besproken. Alle info is gebaseerd op gevestigd wetenschappelijk onderzoek.De bronnen staan onder het artikel vermeld.
   
www.eduvents/gouda.nl Interessante cursussen in Gouda
   
www.simontoncancercenter.nl Het Simonton Cancer Center-NL (SCC)
   
www.vrouwenpoliboxmeer.nl Vrouwenpoli Boxmeer van Barbara Havenith. Een praktijk waar mensen zich prettig voelen en waar reguliere en complementaire kennis naast elkaar worden ingezet voor het beste resultaat.
Barbara zegt: ”In een consult van 10 minuten kun je nooit het hele plaatje helder krijgen’’. Zo kon zij haar patienten geen recht doen. Zij neemt tijd voor de mens achter de patient. Barbara is gynaecoloog en orthomoleculair arts.

 
       
 

Vitaliteit en Kanker - Jantsje Dekker - Westhaven 54 - 2801 PM Gouda - Tel.: 0182-584053 - e-mail