Quantumtouch en kanker

 
Q.T. is een techniek uit Amerika, die sinds enkele jaren bekend is in Nederland. Q.T. gaat uit van het zelfgenezend vermogen van het lichaam(mens en dier).
Ieder lichaam van mens en dier heeft een trilling. Als je lichaam gezond is, heeft het EEN grondtrilling.Heb je ergens een blessure, dan is de trilling op die plek een andere trilling dan in de rest van het lichaam. Deze trilling is meestal lager, hetgeen een pijngevoel veroorzaakt.
Q.T. herstelt die basis trilling. Ik gebruik verschillende technieken om die basistrilling weer terug te krijgen. Ik werk o.a. met chakra’s, kleur, ademhalingstechnieken en nog andere tools, om dit te bewerkstelligen.
Thea Kramer heeft als mijn lerares  en Q.T. Instructor, een nieuwe methode ontwikkeld die sneller en effectiever werkt dan de oude methode, het is de Quantum Reset Methode. Deze specialisatie is veel sterker en om dat goed te ervaren heb ik deze Opleiding twee maal gedaan.
Voor ik kennismaakte met deze nieuwe loot aan de stam van Q.T. heb ik deze cursus ook aan de Volksuniversiteit gegeven, wat de mensen heel leuk hebben gevonden. Als je eenmaal de cursus hebt gevolgd, kun je zelf je pijn verminderen of zelfs stoppen.Dat scheelt weer een loopje naar een pijnstiller....
Je hebt je dokters altijd bij je: je eigen handen.
Mijn ervaring is ook, dat het veel sterker werkt dan Reiki,dat ik toch vaak heb toegepast.
 
       
 

Vitaliteit en Kanker - Jantsje Dekker - Westhaven 54 - 2801 PM Gouda - Tel.: 0182-584053 - e-mail